dimarts, 7 de gener del 2014

Carta de presentació de 4rt de primària de l'escola Săuceşti

Benvolguts companys ,

Nosaltres som el quart de primària de Escola de Săuceşti , ciutat de Bacău .

Estem encantats perquè podem comunicar amb vosaltres . Ens agradaria que també ens poguessiu visitar perquè us voldriem conèixer.

Sobre nosaltres us podem dir que som 11 bons alumnes, obedients i amb el desig de fer moltes coses i d’aprendre el que estudiem a l'escola. Per exemple aquest any fem noves assignatures com a història i geografia .

Estem encuriosits per saber si vosaltres sou del mateix curs i si estudieu les mateixes assignatures que nosaltres. Cada un de nosaltres té les seves classes preferides . Si alguns prefereixen matemàtiques , a altres els agraden les classes de llengua materna ( romanès ), o les classes d'esport .

Esperem que per mitjà d'aquest projecte pogueu aprendre moltes coses sobre el nostre país , Romania és un país meravellós amb moltes llocs bonics per visitar .

El nostre poble , on vam néixer i anem des de fa quatre anys a l'escola és molt bonic. Vivim a gairebé a 10 km distància de la ciutat de Bacau. El nostre poble té 4 barris. Cada barri té una escola. A la nostra escola hem trobat persones meravelloses que s'involucren en moltes activitats i gràcies a elles nosaltres participem també. Per exemple a la tardor vàrem participar en una activitat de Halloween en la que ens varem disfressar i ens hem divertit molt. Va ser una activitat extraordinària!

Ara ens preparem per altres activitats. Per cada activitat retallem , confeccionem vestits i decoracions i per suposat decorem les nostres classes. Les competicions a les que hem participat ens han donat molts diplomes. Ens agrada participar en moltes activitats i competicions.

El nostre poble i la nostra escola ens ofereixen totes les condicions per aprendre en un ambient tranquil, agradable i nosaltres apreciem molt aquestes coses .

Amb molt afecte ,

El 4 de primària