dimarts, 7 de gener del 2014

Carta de presentació de 3r de primària de l'escola Săuceşti

Estimats amics ,

Estem molt contents perquè us podem escriure i explicar algunes coses sobre nosaltres. Som els Alumnes de tercer, de primària de l'escola ISSturdza , Săuceşti .

La nostra escola és molt bonica. Aprenem cada dia coses interesants i sempre ens divertim. Anem cada any d’excursió , farem visites a museus i al zoo. També ens agrada anar al teatre. L’escola s'involucra en molts projectes on tenim l'oportunitat de participar nosaltres també. Estem molt orgullosos perquè a la nostra classe tenim molts companys amb molt de talent que actuen en diverses festes de Nadal, Pasqua i en moltes altres. El nostre poble és prop de ciutat de Bacău. Es un poble amb gent honesta i treballadora. També tenim un riu que es diu Siret. Si vols anar a la ciutat pots visitar la Catedral Ortodoxa, el museu de Ciències Naturals "Ion Borcea", El parquet "Cancicov ", la biblioteca o pots passejar pels carrers de la ciutat per contemplar els edificis alts i bonics.

Sobre nosaltres has de saber que ens sentim molt bé a l'escola, que ens agrada aprendre i que som un col·lectiu molt obert. Som 5 noies i 9 nois. Ens agrada aprendre, dibuixar i divertir-nos. Ens agraden les classes d’informàtica i d'anglès perquè ens ensenyen coses interessants .

Esperem notícies vostres. Sabem que el vostre país és meravellós i desitgem aprendre moltes coses sobre vosaltres i sobre el vostre país .

ESCOLA " I.S.STURDZA "

3r ANY , DE PRIMÀRIA